bewaar
Aardappelsalade met bosui en kappertjes
Aardappelsalade met bosui en kappertjes
bewaar

Aardappelsalade met bosui en kappertjes

Aardappelsalade is misschien wel de klassieker der klassiekers onder de bbq-salades. Deze krijg een crunchy touch door chips als topping.

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

krieltjes met schil

3

bosuitjes

4 el

Griekse yoghurt

1 el

mayonaise

1 el

rodewijnazijn

30 g

rucola

2 el

kappertjes in pot

50 g

honey barbecuechips

Dit heb je nodig

  • deegroller

Aardappelsalade is misschien wel de klassieker der klassiekers onder de bbq-salades. Deze krijg een crunchy touch door chips als topping.

Aan de slag

1

Halveer de ongeschilde krieltjes en kook ze in ruim, eventueel gezouten water in 11 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de bosui in heel dunne ringen.

2

Meng de Griekse yoghurt, mayonaise en rodewijnazijn in een kom. Breng op smaak met peper. Voeg de krieltjes, rucola en kappertjes toe en meng goed.

3

Verkruimel de chips grof met de deegroller. Bestrooi de aardappelsalade met de bosui en stukjes chips. Serveer direct.