bewaar
Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus
Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus
bewaar

Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus

Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!

15 min. bereiden
5 min. oventijd
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

135 g

blini

½

citroen

100 g

ricotta

10 g

verse selderij

4 el

Ocean Spray original cranberry sauce

110 g

flinterdunne gerookte kipfilet

Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen.

2

Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het citroenrasp, een ½ el citroensap, peper en eventueel zout. Snijd de selderij fijn en meng de helft van de selderij met de cranberrysaus.

3

Beleg elke blini achtereenvolgens met 1 tl citroenricotta, 1 plakje kipfilet en 1 tl cranberrysaus. Leg steeds 2 van deze torentjes op elkaar. Verdeel de torentjes over borden en garneer met de rest van de selderij en (versgemalen) zwarte peper.