bewaar
Vegan enchiladas met pulled oats
Vegan enchiladas met pulled oats
bewaar

Vegan enchiladas met pulled oats

De pulled oats in deze opgerolde wraps zorgen ervoor dat je vlees zeker niet mist!

20 min. bereiden
15 min. oventijd
licht pittig
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgrote ui

1

verse groene jalapeñopeper

300 g

mais in blik

400 g

kidneybonen in blik

1 el

arachideolie

175 g

pulled oats naturel

1 el

Euroma Mexicaanse tacokruiden

500 g

passata di pomodoro

8

tortillawraps

100 g

violife original flavour slices

De pulled oats in deze opgerolde wraps zorgen ervoor dat je vlees zeker niet mist!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten van de jalapeño en snijd het vruchtvlees in ringen. Lek de mais en kidneybonen uit in een zeef en spoel af onder koud stromend water.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de pulled oats en de tacokruiden toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de mais en kidneybonen toe en bak 2 min. mee. Voeg ⅔ van de passata toe, breng al roerend aan de kook en zet het vuur uit.

3

Verdeel 1/8 van het mengsel over een wrap (per 4 personen). Rol strak op en leg in de ovenschaal. Herhaal met de rest van de wraps. Verdeel de rest van de passata over de wraps. Verdeel de plakken vegan kaas over het midden van de wraps. Bestrooi met de jalapeñoringen. Bak de wraps in het midden van de voorverwarmde oven in 15 min. goudbruin en gaar.

combinatietipLekker met verse koriander, avocadoblokjes en tomatensalsa (tomaat + rode ui).