Vegan cheeseburger
Een burger met vegan kaas, een klassieker, maar dan helemaal plantaardig!
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
4 plakken
4
2
1
100 g
12 plakjes
2 el
1 el
Dit heb je nodig
grillpan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
maart-april 2019 - maart-april 2019
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.
Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.
Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover. Dek af met de bovenkant van de broodjes.
- combinatietipLekker met friet en vegan mayo.
Vegan cheeseburger
Een burger met vegan kaas, een klassieker, maar dan helemaal plantaardig!

hoofdgerecht
4 personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.
Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.
Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover. Dek af met de bovenkant van de broodjes.
combinatietip:Lekker met friet en vegan mayo.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 verse plantaardige burgers
4 plakken violife original flavour slices
4 hamburgerbroodjes
2 tastytom-trostomaten
1 kleine ui
100 g gesneden ijsbergsla
12 plakjes zoetzure augurken
2 el tomatenketchup
1 el mosterd
Dit heb je nodig
grillpan




