Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade
Met deze wraps van pulled oats mis je totaal geen vlees. Feestje op je bord, samenmet de kleurrijke salade.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 350 g pulled oats naturel
- 6 el milde olijfolie
- 3 g tacokruiden
- 60 g cheddar
- 8 tortillawraps
- 500 g passata
- 2 sjalotjes
- 1 eetrijpe mango
- 6 tomaten
- 1 limoen
Keukenspullen
- grillpan
- rasp
Advertentie
Bereiden
- Meng de pulled oats met ⅔ van de olie en de tacokruiden. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de oats in 6 min. krokant. Rasp ondertussen de cheddar.
- Smeer de wraps in met de passata, verdeel de pulled oats erover en bestrooi met de cheddar. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Verhit de grillpan en gril de wraps in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
- Snipper ondertussen de sjalotten. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees samen met de tomaten in blokjes van 1 cm. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de sjalot, mango, tomaat, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en de rest van de olie door elkaar.
- Snijd de wraps schuin doormidden en verdeel samen met de salade over de borden.
Tip:
Dit is een Allerhande Box recept.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 850 kcal
- eiwit 42 g
- koolhydraten 75 g
-
vet 40 g
waarvan verzadigd 9 g - natrium 960 mg
- vezels 11 g
Ook te zien in
Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade
- 350 g pulled oats naturel
- 4 el milde olijfolie
- 3 g tacokruiden
Meng de pulled oats met de olie en de tacokruiden.
- 60 g cheddar
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de oats in 6 min. krokant. Rasp ondertussen de cheddar.
- 8 tortillawraps
- 500 g passata
Smeer de wraps in met de passata, verdeel de pulled oats erover en bestrooi met de cheddar.
Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Verhit de grillpan en gril de wraps in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
- 2 sjalotjes
- 1 eetrijpe mango
- 6 tomaten
Snipper ondertussen de sjalotten. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees samen met de tomaten in blokjes van 1 cm.
- 1 limoen
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
- 2 el milde olijfolie
Meng de sjalot, mango, tomaat, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en de rest van de olie door elkaar.
Snijd de wraps schuin doormidden en verdeel samen met de salade over de borden.