Ge­gril­de wraps met to­ma­ten-man­go­sa­la­de

Met deze wraps van pulled oats mis je totaal geen vlees. Feestje op je bord, samenmet de kleurrijke salade.

(2) waardeer
mexicaans hoofdgerecht Met deze wraps van pulled oats mis je totaal geen vlees. Feestje op je bord, samenmet de kleurrijke salade. 4 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan
  • rasp

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de pulled oats met ⅔ van de olie en de tacokruiden. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de oats in 6 min. krokant. Rasp ondertussen de cheddar.
  2. Smeer de wraps in met de passata, verdeel de pulled oats erover en bestrooi met de cheddar. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Verhit de grillpan en gril de wraps in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
  3. Snipper ondertussen de sjalotten. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees samen met de tomaten in blokjes van 1 cm. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de sjalot, mango, tomaat, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en de rest van de olie door elkaar.
  4. Snijd de wraps schuin doormidden en verdeel samen met de salade over de borden.

Tip:

Dit is een Allerhande Box recept.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 40 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box Week 39 2019

Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gril­de wraps met to­ma­ten-man­go­sa­la­de

1
1
  • 350 g pulled oats naturel
  • 4 el milde olijfolie
  • 3 g tacokruiden

Meng de pulled oats met de olie en de tacokruiden.

2
2
  • 60 g cheddar

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de oats in 6 min. krokant. Rasp ondertussen de cheddar.

3
3
  • 8 tortillawraps
  • 500 g passata

Smeer de wraps in met de passata, verdeel de pulled oats erover en bestrooi met de cheddar.

4
4

Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Verhit de grillpan en gril de wraps in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

5
5
  • 2 sjalotjes
  • 1 eetrijpe mango
  • 6 tomaten

Snipper ondertussen de sjalotten. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees samen met de tomaten in blokjes van 1 cm.

6
6
  • 1 limoen

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.

7
7
  • 2 el milde olijfolie

Meng de sjalot, mango, tomaat, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en de rest van de olie door elkaar.

8
8

Snijd de wraps schuin doormidden en verdeel samen met de salade over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.