bewaar
Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade
Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade
bewaar

Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade

Met deze wraps van pulled oats mis je totaal geen vlees. Feestje op je bord, samenmet de kleurrijke salade.

25 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

pulled oats naturel

6 el

milde olijfolie

3 g

tacokruiden

60 g

cheddar

8

tortillawraps

500 g

passata

2

sjalotjes

1

eetrijpe mango

6

tomaten

1

limoen

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • rasp

Met deze wraps van pulled oats mis je totaal geen vlees. Feestje op je bord, samenmet de kleurrijke salade.

Aan de slag

1

Meng de pulled oats met ⅔ van de olie en de tacokruiden. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de oats in 6 min. krokant. Rasp ondertussen de cheddar.

2

Smeer de wraps in met de passata, verdeel de pulled oats erover en bestrooi met de cheddar. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Verhit de grillpan en gril de wraps in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

3

Snipper ondertussen de sjalotten. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees samen met de tomaten in blokjes van 1 cm. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de sjalot, mango, tomaat, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en de rest van de olie door elkaar.

4

Snijd de wraps schuin doormidden en verdeel samen met de salade over de borden.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.