bewaar
Volkorencouscoussalade met gegrilde kip
Volkorencouscoussalade met gegrilde kip
bewaar

Volkorencouscoussalade met gegrilde kip

En dat binnen 20 minuten op tafel! Heerlijk hè?

20 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

biologische volkorencouscous

400 g

koelverse gebroken sperzieboon

400 g

broccolirijst

4 el

traditionele olijfolie

2 tl

Euroma Original spices by Jonnie Boer Vadouvan

300 g

kiphaasjes

200 g

radijs

15 g

verse platte peterselie

1

citroen

Dit heb je nodig

  • grillpan

En dat binnen 20 minuten op tafel! Heerlijk hè?

Aan de slag

1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Meng de sperziebonen, broccolirijst en de helft van de olie door de couscous.

2

Meng ondertussen in een kom de rest van de olie met de vadouvan, voeg de kiphaasjes toe en schep om. Verhit de grillpan en gril de kiphaasjes in 6 min. rondom bruin en gaar.

3

Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de peterselie fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de vrucht in partjes. Meng de radijsjes, peterselie en het citroenrasp door de couscous. Serveer de couscoussalade met de kiphaasjes en de partjes citroen.