
Stamppotje met andijvie en een gekookt ei
Zomerstamppot met andijvie en normale en zoete aardappel die ook nog eens gezond is.
Ingrediënten
4 personen
500 g
zoete aardappel
500 g
kruimige aardappel
4
middelgrote eieren
125 g
AH Biologisch mozzarella
100 ml
magere melk
500 g
fijngesneden andijvie
2 tl
Euroma by Jonnie Boer lemon pepper
Dit heb je nodig
pureestamper of pureeknijper
Aan de slag
Schil de zoete en de gewone aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water in ca. 20 min. gaar.
Kook ondertussen de eieren in ca. 6 min. zacht. Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm de melk.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Roer de warme melk erdoor en voeg op laag vuur de gesneden andijvie in delen toe. Roer goed. Breng op smaak met de lemon pepper.
Roer de mozzarella door de stamppot en serveer met de gehalveerde eitjes.