bewaar
Mexicaanse rijstsalade met saladeverrijker
Mexicaanse rijstsalade met saladeverrijker
bewaar

Mexicaanse rijstsalade met saladeverrijker

Gele rijst met paprika en peterselie maken samen een kleurrijke salade

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

gele rijst

30 g

ongezouten cashewnoten

15 g

verse platte peterselie

145 g

gegrilde rode paprika's in pot

200 g

HAK Mexicaanse saladeverrijker

Gele rijst met paprika en peterselie maken samen een kleurrijke salade

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Doe ze op een bord en laat afkoelen. Snijd de peterselie fijn en de gegrilde paprika in repen.

3

Meng in een kom de rijst met de paprika, Mexicaanse saladeverrijker en de fijngesneden peterselie. Hak de noten grof en strooi over het gerecht. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

tip

variatietip Gegrilde paprika kun je ook vervangen door 1 eetrijpe avocado in blokjes gesneden.