bewaar
Mexicaanse tonijnwraps
Mexicaanse tonijnwraps
bewaar

Mexicaanse tonijnwraps

Lekker anders: meergranenwraps met vis en bonen.

10 min. bereiden
130waarderingen

Ingrediënten

4 personen

360 g

kidneybonen in pot

295 g

gegrilde paprika's in pot

340 g

maiskorrels in pot

320 g

tonijn in zonnebloemolie

4 el

zoete chilisaus

30 g

verse peterselie

8

meergranen tortillawraps

100 g

botersla

Dit heb je nodig

  • magnetron

Lekker anders: meergranenwraps met vis en bonen.

Aan de slag

1

Laat de kidneybonen uitlekken in een zeef en spoel af. Doe ze in een schaal. Laat de gegrilde paprika uitlekken, snijd in stukjes en doe bij de bonen. Laat de mais en tonijn uitlekken en voeg toe. Meng de chilisaus erdoor.

2

Snijd de peterselie fijn en doe in een kommetje. Haal de wraps uit de verpakking, leg ze op een bord en verwarm ze 1½ min. in de magnetron op vol vermogen. Doe ondertussen de sla in een schaal.

3

Zet de tonijnsalade, wraps, peterselie en sla apart op tafel en laat iedereen zijn eigen wrap vullen en oprollen.