Mexi­caan­se to­nijn­wraps

Lekker anders: meergranenwraps met vis en bonen.

(125) waardeer
mexicaans hoofdgerecht Lekker anders: meergranenwraps met vis en bonen. 4 personen
2 125

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • magnetron

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de kidneybonen uitlekken in een zeef en spoel af. Doe ze in een schaal. Laat de gegrilde paprika uitlekken, snijd in stukjes en doe bij de bonen. Laat de mais en tonijn uitlekken en voeg toe. Meng de chilisaus erdoor.
  2. Snijd de peterselie fijn en doe in een kommetje. Haal de wraps uit de verpakking, leg ze op een bord en verwarm ze 1½ min. in de magnetron op vol vermogen. Doe ondertussen de sla in een schaal.
  3. Zet de tonijnsalade, wraps, peterselie en sla apart op tafel en laat iedereen zijn eigen wrap vullen en oprollen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 1.300 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in

Mexicaanse tonijnwraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se to­nijn­wraps

1
1
  • 360 g kidneybonen in pot

Spoel de kidneybonen in een zeef af onder koud stromend water, laat goed uitlekken en doe in een schaal.

2
2
  • 295 g gegrilde paprika's in pot

Laat de gegrilde paprika uitlekken, snijd in stukjes en doe bij de bonen.

3
3
  • 340 g maiskorrels in pot
  • 320 g tonijn in zonnebloemolie
  • 4 el zoete chilisaus

Laat de mais en tonijn uitlekken en voeg toe. Meng de chilisaus erdoor.

4
4
  • 30 g verse peterselie

Snijd de peterselie fijn en doe in een kommetje.

5
5
  • 8 meergranen tortillawraps
  • 100 g botersla

Haal de wraps uit de verpakking, leg ze op een bord en verwarm ze 1½ min. in de magnetron op vol vermogen. Doe ondertussen de sla in een schaal.

6
6

Zet de tonijnsalade, wraps, peterselie en sla apart op tafel en laat iedereen zijn eigen wrap vullen en oprollen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.