Pas­ta­sa­la­de met avo­ca­do, veld­sla, kom­kom­mer & fe­ta

Deze salade staat in tien minuten op tafel!

(9) waardeer
hoofdgerecht Deze salade staat in tien minuten op tafel! 1 personen
4 9

Advertentie

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de komkommers in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.
  3. Meng de pasta, veldsla, komkommer en avocado op een bord. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven.
  4. Roer de crème fraîche los met een paar druppels water en besprenkel over je salade. Sprenkel ook de salsa erover.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 790 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 49 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 760 mg
  • vezels 15 g
Tags
Ook te zien in
maart-april 2019

Pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met avo­ca­do, veld­sla, kom­kom­mer & fe­ta

1
1
  • 80 g groene erwten fusilli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 3 snoepkomkommers

Snijd de komkommers in plakjes.

3
3
  • 1 eetrijpe avocado

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.

4
4
  • 30 g veldsla

Meng de pasta, veldsla, komkommer en avocado op een bord.

5
5
  • 50 g witte kaas

Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven.

6
6
  • 1 el crème fraîche

Roer de crème fraîche los met een paar druppels water en besprenkel over je salade.

7
7
  • 1 el La Morena Mexican green salsa

Sprenkel ook de salsa erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.