Pas­ta­sa­la­de met avo­ca­do, veld­sla en fe­ta

Deze groene salade staat in vijftien minuten op tafel!

(28) waardeer
hoofdgerecht Deze groene salade staat in vijftien minuten op tafel! 4 personen
4 28

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
  2. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd in dunne plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.
  3. Meng de pasta, komkommer, avocado en veldsla in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven. Roer de crème fraîche los met het water en besprenkel over de salade. Verdeel ook de salsa erover.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 49 g
    waarvan suikers 6 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2020 nr. 05 - Zomer in zicht , maart-april 2019 , Allerhande Box Week 29 2019

Pastasalade met avocado, veldsla en feta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met avo­ca­do, veld­sla en fe­ta

1
1
  • 300 g groene erwten fusilli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

2
2
  • 1 komkommer

Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd in dunne plakjes.

3
3
  • 2 eetrijpe avocado's

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.

4
4
  • 85 g veldsla
  • 150 g witte kaas

Meng de pasta, komkommer, avocado en veldsla in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven.

5
5
  • 4 el crème fraîche
  • 3 el water

Roer de crème fraîche los met het water en besprenkel over de salade.

6
6
  • 4 el La Morena Mexican green salsa

Verdeel ook de salsa erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.