bewaar
Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje
Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje
bewaar

Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje

Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma.

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

200 g

shiitake

½ el

kruidenmix voor shoarma

3 el

milde olijfolie

100 g

cherrytomaten

4

snoepkomkommers

½ teen

knoflook

4 el

Jean Baton vegan mayonaise

4

gordita's

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma.

Aan de slag

1

Scheur de shiitakes elk in 4 stukken. Halveer de grote stukken. Meng de shiitake met de shoarmakruiden en olijfolie in een kom. Halveer de cherrytomaten en snijd de snoepkomkommers in plakjes. Snijd de knoflook fijn en meng met de mayonaise.

2

Verhit het gourmetstel. Bak ¼ van de shiitake in 5 min. goudbruin en gaar in een gourmetpannetje. Schep regelmatig om. Verwarm ondertussen de gordita op de gourmetplaat. Verwarm 5 minuten. Keer halverwege. Maak zo ook de rest van de shiitake en gordita’s.

3

Besmeer de gordita’s met de knoflookmayonaise. Verdeel de komkommerplakjes en tomaat erover. Verdeel de shiitake-shoarma erover.

tip

bereidingstipDe shiitake-shoarma kan je ook heel gemakkelijk in een keer op de gourmetplaat bakken.