Shii­ta­ke-sho­ar­ma uit een gour­met­pan­ne­tje

Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma.

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 20 min. bereiden
(0) waardeer
bijgerecht Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Scheur de shiitakes elk in 4 stukken. Halveer de grote stukken. Meng de shiitake met de shoarmakruiden en olijfolie in een kom. Halveer de cherrytomaten en snijd de snoepkomkommers in plakjes. Snijd de knoflook fijn en meng met de mayonaise.
  2. Verhit het gourmetstel. Bak ¼ van de shiitake in 5 min. goudbruin en gaar in een gourmetpannetje. Schep regelmatig om. Verwarm ondertussen de gordita op de gourmetplaat. Verwarm 5 minuten. Keer halverwege. Maak zo ook de rest van de shiitake en gordita’s.
  3. Besmeer de gordita’s met de knoflookmayonaise. Verdeel de komkommerplakjes en tomaat erover. Verdeel de shiitake-shoarma erover.

bereidingstip:

De shiitake-shoarma kan je ook heel gemakkelijk in een keer op de gourmetplaat bakken.

video

Zo doe je dat: 3x ve­ga gour­met

leuk & snel - 00:51 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
december 2018

Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Shii­ta­ke-sho­ar­ma uit een gour­met­pan­ne­tje

1
1
  • 200 g shiitakes
  • ½ el kruidenmix voor shoarma
  • 3 el milde olijfolie

Scheur de shiitakes elk in 4 stukken. Halveer de grote stukken. Meng de shiitake met de shoarmakruiden en olijfolie in een kom.

2
2
  • 100 g cherrytomaten
  • 4 snoepkomkommers
  • ½ teen knoflook
  • 4 el Jean Baton vegan mayonaise

Halveer de cherrytomaten en snijd de snoepkomkommers in plakjes. Snijd de knoflook fijn en meng met de mayonaise.

3
3

Verhit het gourmetstel. Bak ¼ van de shiitake in 5 min. goudbruin en gaar in een gourmetpannetje. Schep regelmatig om.

4
4
  • 4 gordita's

Verwarm ondertussen de gordita op de gourmetplaat. Verwarm 5 minuten. Keer halverwege. Maak zo ook de rest van de shiitake en gordita’s.

5
5

Besmeer de gordita’s met de knoflookmayonaise. Verdeel de komkommerplakjes en tomaat erover. Verdeel de shiitake-shoarma erover.

bereidingstip:

De shiitake-shoarma kan je ook heel gemakkelijk in een keer op de gourmetplaat bakken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.