bewaar
Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
bewaar

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!

10 min. bereiden
25 min. oventijd
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbakkaiserbroodjes

100 g

flinterdunne gegrilde beenham

4

middelgrote eieren

12.5 g

verse bieslook

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af. Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.

2

Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat. Breek in elk broodje een ei. Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.

3

Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Instructievideo - 00:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig