Kai­ser­brood­jes ge­vuld met ei en ham

Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen ham en ei. Extra lekker!

(11) waardeer
hollands ontbijt Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen ham en ei. Extra lekker! 4 personen
4 11

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af. Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.
  2. Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat. Breek in elk broodje een ei. Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.
  3. Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.
video

Kai­ser­brood­jes ge­vuld met ei en ham

leuk-snel - 00:15 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 480 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
december 2018 , Receptkaart 2019 week 21-22

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kai­ser­brood­jes ge­vuld met ei en ham

1
1

Verwarm de oven voor op 160 °C.

2
2
  • 4 afbakkaiserbroodjes

Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af.

3
3

Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.

4
4
  • 100 g flinterdunne gegrilde beenham

Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat.

5
5
  • 4 middelgrote eieren

Breek in elk broodje een ei.

6
6

Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.

7
7
  • 12½ g verse bieslook

Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.