Vegan vistaco's
Vegan vistaco's
bewaar
bewaar

Vegan vistaco's

Als vegan eet je natuurlijk geen vis, daarom gebruiken we voor deze taco's de plantaardige variant.

10 min. bereiden
4 min. oventijd
licht pittig
17waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de zeesticks 8 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.

2

Haal ondertussen de blaadjes los van de krop sla. Laat de maiskorrels uitlekken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakjes. Halveer de paprika. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.

3

Bak de tacoschelpen 4 min. in de oven. Vul ze elk met een blad sla, de mais, avocado, paprika en een zeestick. Schep er wat salsa op en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan vistaco's

Als vegan eet je natuurlijk geen vis, daarom gebruiken we voor deze taco's de plantaardige variant.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig