bewaar
Taco's met gyros, mango en salsa
Taco's met gyros, mango en salsa
bewaar

Taco's met gyros, mango en salsa

Taco’s tropicana met salsa en zoete mango.

15 min. bereiden
licht pittig
113waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verse mango

2 el

zonnebloemolie

300 g

gyrosreepjes

400 g

verse Mexicaanse roerbakgroente

10 el

salsa hot

12

tacoschelpen

200 g

eikenbladslamelange

Taco’s tropicana met salsa en zoete mango.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in stukjes.

2

Verhit de olie in een wok roerbak de gyrosreepjes 3 min. Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de mango toe en bak nog 1 min. Roer de salsasaus erdoor.

3

Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco’s op 4 borden en vul met sla. Verdeel het vlees-groentemengsel en de rest van de salsasaus over de sla in de tacoschelpen. Serveer de rest van de groenten erbij.

Taco's met gyros, mango en salsa

Instructievideo - 02:05 min.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.