bewaar
Vegacurry tandoori met groene groenten en quinoa
Vegacurry tandoori met  groene groenten en quinoa
bewaar

Vegacurry tandoori met groene groenten en quinoa

Met maar 5 ingrediënten zet je al een heerlijke verse tandoori op tafel.

25 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

quinoa plus

2 el

milde olijfolie

160 g

stukjes als van kip

400 g

bloemkool- en broccoliroosjes

400 g

Patak's tandoorisaus

400 g

verse spinazie

Met maar 5 ingrediënten zet je al een heerlijke verse tandoori op tafel.

Aan de slag

1

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een grote hapjespan. Bak de stukjes als van kip 3-4 min. tot ze goudbruin zijn.

2

Snijd de bloemkool- en broccoliroosjes door de helft. Voeg toe aan de stukjes als van kip. Roer de tandoorisaus door de groente. Laat het 15 min. stoven met de deksel op de pan, tot de groente beetgaar is. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe en roer goed door. Serveer de quinoa met de curry.