bewaar
Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst
Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst
bewaar

Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst

Wedden dat niemand de kip mist?

20 min. bereiden
20 min. wachten
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

meergranenrijst

3

rode uien

4 el

milde olijfolie

320 g

stukjes als van kip

600 g

verse spinazie

150 ml

verse woksaus teriyaki

Wedden dat niemand de kip mist?

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de uien in 4 parten. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de rode ui 8 min. op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de stukjes als van kip in 5 min. goudbruin.

2

Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.Voeg de woksaus toe en verwarm 1 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout Serveer de rijst met de teriyakistukjes als van kip en leg de gebakken ui erop.

tip

Vega teriyakikip met spinazie & rijst

Instructievideo - 00:22 min.