Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst

Wedden dat niemand de kip mist?

615 kcal

20 min. bereiden, 20 min. wachten

3.9/5

(60)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de uien in 4 parten. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de rode ui 8 min. op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de stukjes als van kip in 5 min. goudbruin.

  2. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.Voeg de woksaus toe en verwarm 1 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout Serveer de rijst met de teriyakistukjes als van kip en leg de gebakken ui erop.

  • Vega teriyakikip met spinazie & rijst

    Instructievideo - 00:22 min.

Wat vond je van dit recept?

Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst

Wedden dat niemand de kip mist?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig