bewaar
Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst
Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst
bewaar

Vega teriyaki-kip met spinazie & rijst

Wedden dat niemand de kip mist?

20 min. bereiden
20 min. wachten
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

meergranenrijst

3

rode uien

4 el

milde olijfolie

320 g

stukjes als van kip

600 g

verse spinazie

150 ml

verse woksaus teriyaki

Wedden dat niemand de kip mist?

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de uien in 4 parten. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de rode ui 8 min. op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de stukjes als van kip in 5 min. goudbruin.

2

Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.Voeg de woksaus toe en verwarm 1 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout Serveer de rijst met de teriyakistukjes als van kip en leg de gebakken ui erop.

Vega teriyakikip met spinazie & rijst

Instructievideo - 00:22 min.