bewaar
Quinoa met groene asperges en tofu
Quinoa met groene asperges en tofu
bewaar

Quinoa met groene asperges en tofu

Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.

15 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zwarte quinoa

100 g

groene aspergetips

2 el

arachideolie

360 g

pittig gekruide tofu roerbakreepjes

350 g

fijne diepvries tuinerwten

150 g

rucolaslamelange

3 el

olijfolie frisse citroen

31 g

maaltijdmixpakket quinoa

15 g

verse munt

Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.

Aan de slag

1

Kook de quinoa 14 min. in ruim kokend water. Giet af.

2

Snijd ondertussen de aspergetips in drie gelijke stukken. Verhit de olie in een wok en bak de aspergetips en roerbakreepjes 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de doperwten toe en bak 3 min. mee.

3

Doe de slamelange in een ruime kom. Maak een dressing van de olijfolie en de mix voor saladedressing uit het maaltijdpakket. Meng door de sla.

4

Snijd de munt fijn. Roer de quinoa los met een vork. Voeg de mix voor quinoa uit het maaltijdmixpakket toe en meng door het tofu-groentemengsel. Bestrooi met de munt. Serveer met de salade.

tip

combinatietipLekker met geroosterde pompoenpitten.