Vega­cur­ry tan­door­i

Met maar 5 ingrediënten zet je al een heerlijke verse tandoori op tafel.

(5) waardeer
hoofdgerecht Met maar 5 ingrediënten zet je al een heerlijke verse tandoori op tafel. 4 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de zes-granenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de vegastukjes 1 min. Halveer de grote bloemkool- en broccoliroosjes en voeg alle roosjes toe. Roerbak 2 min. mee.
  3. Voeg de curry tandoori toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Serveer de curry met de zes-granenmix.

combinatietip:

Lekker met paarse bosui.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 760 mg
  • vezels 20 g
Tags
Ook te zien in

Vegacurry tandoori

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vega­cur­ry tan­door­i

1
1
  • 300 g zes-granenmix

Bereid de zes-granenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 350 g stukjes als van rund

Verhit de olie in een wok en roerbak de vegastukjes 1 min.

3
3
  • 400 g bloemkool- en broccoliroosjes

Halveer de grote bloemkool- en broccoliroosjes en voeg alle roosjes toe. Roerbak 2 min. mee.

4
4
  • 475 g verse curry tandoori

Voeg de curry tandoori toe en breng aan de kook.

5
5
  • 400 g verse spinazie

Zet het vuur laag. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Serveer de curry met de zes-granenmix.

combinatietip:

Lekker met paarse bosui.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.