bewaar
Bulgur met bloemkool en garnalen
Bulgur met bloemkool en garnalen
bewaar

Bulgur met bloemkool en garnalen

Handig: de garnalen hoef je maar heel even te bakken en kun je zo toevoegen aan de salade.

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

citroen

20 g

munt

400 g

tastytom-trostomaten

1 el

traditionele olijfolie

1 el

harissa pikant

400 g

koelverse bloemkoolrijst

250 g

koelverse bulgur-quinoamix

2 tenen

knoflook

225 g

rauwe en gepelde roze garnalen uit de diepvries

Aan de slag

1

Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de halve citroen en pers de vrucht uit. Snijd de munt in reepjes en de tomaten in kwarten. Meng het citroenrasp en citroensap met de olie en de helft van de harissa tot een dressing. Meng in een kom met de bloemkoolrijst en bulgur-quinoamix. Leg de tomaten erop.

2

Snijd de knoflook fijn en meng met de rest van de harissa. Meng door de garnalen. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de garnalen in 2 min. gaar. Serveer bij de bulgursalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bulgur met bloemkool en garnalen

Handig: de garnalen hoef je maar heel even te bakken en kun je zo toevoegen aan de salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig