
Linguine met garnalen, romaatjes & rucola
Elke hap van deze simpele, maar veelzijdige pasta is een smaakbommetje.
450 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
redelijk pittig
Ingrediënten
4 personen
300 g
linguine
500 g
romatomaat
4 el
AH Excellent olijfolie knoflook/chilipeper
300 g
diepvries rauwe gepelde roze garnalen
125 g
rucola
Elke hap van deze simpele, maar veelzijdige pasta is een smaakbommetje.
Aan de slag
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Halveer ondertussen de romaatjes. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de romaatjes toe en bak op middelhoog vuur 3 min. Voeg de garnalen toe en bak nog 3 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Snijd ondertussen de rucola grof. Giet de pasta af en meng met de rucola door de garnalen en tomaat. Serveer direct.
combinatietipLekker met citroenrasp
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.