bewaar
Linguine met garnalen, romaatjes & rucola
Linguine met garnalen, romaatjes & rucola
bewaar

Linguine met garnalen, romaatjes & rucola

Elke hap van deze simpele, maar veelzijdige pasta is een smaakbommetje.

10 min. bereiden
licht pittig
133waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

linguine

500 g

romatomaat

4 el

AH Excellent olijfolie knoflook/chilipeper

300 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

125 g

rucola

Elke hap van deze simpele, maar veelzijdige pasta is een smaakbommetje.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Halveer ondertussen de romaatjes. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de romaatjes toe en bak op middelhoog vuur 3 min. Voeg de garnalen toe en bak nog 3 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd ondertussen de rucola grof. Giet de pasta af en meng met de rucola door de garnalen en tomaat. Serveer direct.

combinatietipLekker met citroenrasp

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.