Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus
Haal Azië snel en simpel in huis.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el zonnebloemolie
- 300 g verse spinazie
- 160 g chicken lemongrass (Go-tan)
- 250 ml kokosmelk
- 350 g bloemkoolroosjes
- 300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen (ontdooid)
- 250 g eiernoedels
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het eventuele vocht af.
- Voeg de chicken lemongrass, kokosmelk en bloemkool toe aan de spinazie en laat 5 min. koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de garnalen en spinazie in kokossaus.
combinatietip:
Lekker met fijngesneden rode peper.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 535 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 55 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 12 g - natrium 1.370 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus
- 2 el zonnebloemolie
- 300 g verse spinazie
Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het eventuele vocht af.
- 160 g chicken lemongrass
- 250 ml kokosmelk
- 350 g bloemkoolroosjes
Voeg de chicken lemongrass, kokosmelk en bloemkool toe aan de spinazie en laat 5 min. koken.
- 300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
Voeg de garnalen toe en kook nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 250 g eiernoedels
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de noedels met de garnalen en spinazie in kokossaus.
combinatietip:
Lekker met fijngesneden rode peper.