bewaar
Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus
Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus
bewaar

Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus

Haal Azië snel en simpel in huis.

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

300 g

verse spinazie

160 g

chicken lemongrass

250 ml

kokosmelk

350 g

bloemkoolroosjes

300 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

250 g

eiernoedels

Haal Azië snel en simpel in huis.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het eventuele vocht af.

2

Voeg de chicken lemongrass, kokosmelk en bloemkool toe aan de spinazie en laat 5 min. koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de garnalen en spinazie in kokossaus.

combinatietipLekker met fijngesneden rode peper.