bewaar
Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen
Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen
bewaar

Romige spaghetti met spinazie, zalm en garnalen

Met twee soorten vis maak je van een snel pastagerecht een feestje.

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

AH Biologisch volkoren spaghetti

1 teen

knoflook

1 el

milde olijfolie

250 g

diepvries zalmfilet

225 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

900 g

AH Biologisch diepvries bladspinazie à la crème

Dit heb je nodig

  • wok

Met twee soorten vis maak je van een snel pastagerecht een feestje.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de ontdooide zalmfilet 3 min. op middelhoog vuur. Breek met een spatel in stukken. Voeg de ontdooide garnalen en knoflook toe en wok 2-3 min. mee.

3

Verwarm de ontdooide spinazie in een steelpan ca. 3 min. Schep de spinazie door de spaghetti. Verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover.

variatietipVega? Vervang de zalm en garnalen door 250 g AH Biologisch kastanjechampignons. Bak de champignons 5 min. op hoog vuur en voeg de verwarmde spinazie toe. Boen ondertussen 1 citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng 1 el citroensap door de saus. Serveer de spaghetti en spinazie-champignonsaus met 100 g AH Biologisch cottage cheese en 1 el citroenrasp.