bewaar
Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes
Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes
bewaar

Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes

Linzenpasta heeft niet alleen een mooi kleurtje; het smaakt ook heel goed met spinazie en vegaballetjes.

15 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 tenen

knoflook

3 el

milde olijfolie

200 g

vegaballetjes

250 g

cherrytomaten

450 g

diepvries bladspinazie à la crème

200 g

koelverse AH Biologisch fusilli alle lenticchie

Linzenpasta heeft niet alleen een mooi kleurtje; het smaakt ook heel goed met spinazie en vegaballetjes.

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bak hierin de vegaballetjes in ca. 7 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer regelmatig. Doe de laatste 3 min. de cherrytomaten erbij.

2

Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en verwarm 5 min. roer regelmatig. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Serveer de pasta met de spinaziesaus erop. Verdeel de gepofte cherrytomaten en de vegaballetjes erover.