bewaar
Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes
Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes
bewaar

Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes

Linzenpasta heeft niet alleen een mooi kleurtje; het smaakt ook heel goed met spinazie en vegaballetjes.

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 tenen

knoflook

3 el

milde olijfolie

200 g

vegaballetjes

250 g

cherrytomaten

450 g

diepvries bladspinazie à la crème

200 g

koelverse AH Biologisch fusilli alle lenticchie

Linzenpasta heeft niet alleen een mooi kleurtje; het smaakt ook heel goed met spinazie en vegaballetjes.

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bak hierin de vegaballetjes in ca. 7 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer regelmatig. Doe de laatste 3 min. de cherrytomaten erbij.

2

Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en verwarm 5 min. roer regelmatig. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Serveer de pasta met de spinaziesaus erop. Verdeel de gepofte cherrytomaten en de vegaballetjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzenpasta met spinazie en vegaballetjes

Linzenpasta heeft niet alleen een mooi kleurtje; het smaakt ook heel goed met spinazie en vegaballetjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig