bewaar
Tagliatelle met spinazie en artisjokharten
Tagliatelle met spinazie en artisjokharten
bewaar

Tagliatelle met spinazie en artisjokharten

Een goede maaltijd in een handomdraai op tafel.

15 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

450 g

diepvries bladspinazie à la crème

170 g

gormas kaas 70+

400 g

artisjokhart in blik

2 el

olijfolie knoflook/chilipeper

40 g

mediterrane pittenmix

Dit heb je nodig

  • grillpan

Een goede maaltijd in een handomdraai op tafel.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen de spinazie en kaas op laag vuur in een steelpan tot de kaas is gesmolten. Roer regelmatig. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken, halveer ze en schep om met de olie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de artisjokharten 3 min. op de snijkant.

3

Giet de tagliatelle af en meng met de spinazie-kaassaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de gegrilde artisjokharten en pittenmix. Serveer direct.