Tagliatelle met spinazie en kibbeling

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

770 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(269)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.

  2. Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met spinazie en kibbeling

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig