Tagliatelle met spinazie en kibbeling
Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

Advertentie
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 1 courgette
- 2 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries spinazie à la crème
- 300 g verse kibbeling
- 500 g verse tagliatelle (schaal à 250 g)
- ½ zakje geraspte oude Goudse kaas 48+ (zakje a 175 g)
Advertentie
Bereiden
- Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.
- Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.

Knoflook snijden
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 770 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 83 g
-
vet 31 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Tagliatelle met spinazie en kibbeling
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle met spinazie en kibbeling
- 1 teen knoflook
- 1 courgette
- 2 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries spinazie à la crème
Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.
- 300 g verse kibbeling
- 500 g verse tagliatelle
Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- ½ zakje geraspte oude Goudse kaas 48+
Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.