Tagliatelle met spinazie en kibbeling
Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!
770 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 teen
1
2 el
450 g
300 g
500 g
½ zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 03 - Happy van bakken
Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.
Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Tagliatelle met spinazie en kibbeling
Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

hoofdgerecht
4 personen
770 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.
Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
1 courgette
2 el traditionele olijfolie
450 g diepvries spinazie à la crème
300 g verse kibbeling
500 g verse tagliatelle
½ zakje geraspte oude Goudse kaas 48+




