Gar­na­len-groen­tep­ap­par­del­le & to­ma­ten­saus

Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

(42) waardeer
italiaans hoofdgerecht Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta. 4 personen
2 42

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.
  3. Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.
  4. Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.
  5. Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.365 mg
  • vezels 13 g
Tags
Ook te zien in

Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gar­na­len-groen­tep­ap­par­del­le & to­ma­ten­saus

1
1
  • 300 g pappardelle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 900 g diepvries gegrilde groenten
  • 2 tenen knoflook

Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.

Knoflook snijden

Instructievideo

00:57 min.

3
3
  • 300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen

Voeg de garnalen en knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.

4
4
  • 690 ml gezeefde tomaten

Voeg de passata toe aan het groentemengsel en verwarm nog 2 min.

5
5
  • 100 g feta

Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.