bewaar
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
bewaar

Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus

Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

15 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pappardelle

2 el

traditionele olijfolie

900 g

diepvries gegrilde groenten

2 tenen

knoflook

300 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

690 ml

gezeefde tomaten

100 g

feta

Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.

3

Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.

4

Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.

5

Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.