Klas­sie­ke yog­hurt­dres­sing

Een echte klassieker: een dressing van yoghurt, mosterd en kruiden. Maakt je salade net wat zachter van smaak.

(0) waardeer
Een echte klassieker: een dressing van yoghurt, mosterd en kruiden. Maakt je salade net wat zachter van smaak. 1 stuks

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer de yoghurt, de extra vierge olijfolie, de mosterd, de fijngesneden peterselie, wat peper en eventueel zout goed door elkaar.

variatietip:

Je kunt ook andere groene kruiden toevoegen, zoals bieslook, dragon of dille.

serveertip:

Heerlijk over een salade met komkommer en radijs.

kookstaptip:

Voeg 1 tl honing toe als je van een wat zoetere dressing houdt.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Klassieke yoghurtdressing

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klas­sie­ke yog­hurt­dres­sing

1
1
  • 4 el milde yoghurt
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 tl dijonmosterd
  • 1 el verse peterselie

Roer de yoghurt, de extra vierge olijfolie, de mosterd, de fijngesneden peterselie, wat peper en eventueel zout goed door elkaar.

variatietip:

Je kunt ook andere groene kruiden toevoegen, zoals bieslook, dragon of dille.

serveertip:

Heerlijk over een salade met komkommer en radijs.

kookstaptip:

Voeg 1 tl honing toe als je van een wat zoetere dressing houdt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.