Pit­ti­ge yog­hurt­dres­sing

De perfecte dressing om je salade wat meer pit te geven.

(4) waardeer
mexicaans De perfecte dressing om je salade wat meer pit te geven. 1 stuks
3 4

Advertentie

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop in een kommetje de yoghurt, ketchup, het citroensap en Franks's Redhot original saus met het water tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

combinatietip:

Lekker bij salades met garnalen of gamba’s of bij een Mexicaanse salade.

bewaartip:

De dressing is afgesloten in de koelkast 3 dagen houdbaar.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 235 mg
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Pittige yoghurtdressing

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pit­ti­ge yog­hurt­dres­sing

1
1
  • 3 el milde yoghurt
  • 1 el ketchup
  • 1 el citroensap
  • 4 tl RedHot original pepersaus
  • 1 el kraanwater

Klop in een kommetje de yoghurt, ketchup, het citroensap en Franks's Redhot original saus met het water tot een dressing.

2
2

Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

combinatietip:

Lekker bij salades met garnalen of gamba’s of bij een Mexicaanse salade.

bewaartip:

De dressing is afgesloten in de koelkast 3 dagen houdbaar.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.