Ru­co­la­s­ala­de met biet­jes en bal­sa­mi­co

De lichtpittige rucola en zoete bietjes samen in een salade. Eet je mee?

(5) waardeer
italiaans bijgerecht De lichtpittige rucola en zoete bietjes samen in een salade. Eet je mee? 4 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de rucola in een schaal. Snijd de bietjes in kwarten en meng door de rucola. Besprenkel met de balsamicodressing en bestrooi met de notenmix.

combinatietip:

Lekker bij pasta of pizza.

Tip:

De babybietjes zijn alleen verkrijgbaar in grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt ze vervangen door 200 g gekookte rode bieten, die je in parten snijdt.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2018 nr. 05 - Saladebar , Receptkaart 2018 week 21-22

Rucolasalade met bietjes en balsamico

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ru­co­la­s­ala­de met biet­jes en bal­sa­mi­co

1
1
  • 150 g rucola
  • 200 g biologische babybietjes milde azijn

Doe de rucola in een schaal. Snijd de bietjes in kwarten en meng door de rucola.

2
2
  • 50 ml balsamicodressing
  • 40 g notenmix

Besprenkel met de balsamicodressing en bestrooi met de notenmix.

combinatietip:

Lekker bij pasta of pizza.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.