bewaar
Rucolasalade met bonen en ei
Rucolasalade met bonen en ei
bewaar

Rucolasalade met bonen en ei

Vegetarische maaltijdsalade met een lichtpittige mosterddressing.

25 min. bereiden
118waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

limabonen in blik

2

rode uien

350 g

verse sperziebonen

4

middelgrote eieren

5 el

olijfolie extra vierge

1 el

azijn

1 el

fijne mosterd

75 g

rucola

Vegetarische maaltijdsalade met een lichtpittige mosterddressing.

Aan de slag

1

Laat de limabonen uitlekken en snijd de uien in dunne ringen. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Kook in 8 min. beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat afkoelen.

2

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Klop een dressing van de olie, azijn en mosterd. Schenk over de sperziebonen en meng de ui, bonen en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de eieren in de lengte in parten en verdeel over de salade.

Rucolasalade met bonen en ei

Instructievideo - 02:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rucolasalade met bonen en ei

Vegetarische maaltijdsalade met een lichtpittige mosterddressing.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig