Rucolasalade met artisjok en balsamico
Zo'n salade als deze kun je eigenlijk overal bij eten, maar bij de Italiaanse keuken doet-ie het helemaal goed.
Ingrediënten
4 personen
75 g
rucola
180 g
gegrilde artisjok in olie
2 el
Mazzetti cremaceto balsamico
50 g
geroosterde pijnboompitten
Aan de slag
Doe de rucola in een saladeschaal. Laat het potje gegrilde artisjok in olie uitlekken, maar vang 2 el olie (per 4 personen) op. Meng de artisjok en de olie door de rucola. Besprenkel met de cremaceto balsamico en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
Rucolasalade met artisjok en balsamico
Zo'n salade als deze kun je eigenlijk overal bij eten, maar bij de Italiaanse keuken doet-ie het helemaal goed.

bijgerecht
4 personen
810 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de rucola in een saladeschaal. Laat het potje gegrilde artisjok in olie uitlekken, maar vang 2 el olie (per 4 personen) op. Meng de artisjok en de olie door de rucola. Besprenkel met de cremaceto balsamico en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
combinatietip:Deze salade is lekker bij Italiaanse gerechten als lasagne. Gebruik daar een AH Verspakket voor. Bereid de lasagne volgens de aanwijzingen op het verspakket en serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)75 g rucola
180 g gegrilde artisjok in olie
2 el Mazzetti cremaceto balsamico
50 g geroosterde pijnboompitten