bewaar
Roerei met gerookte zalm op desembrood
Roerei met gerookte zalm op desembrood
bewaar

Roerei met gerookte zalm op desembrood

Een klassieker die lekker blijft: roerei met gerookte zalm op een verse boterham.

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

middelgrote eieren

1 el

water

20 g

ongezouten roomboter

100 g

gerookte zalmblokjes

4 sneetjes

AH Liefde & Passie San Francisco zuurdesembrood

8 g

verse bieslook

Een klassieker die lekker blijft: roerei met gerookte zalm op een verse boterham.

Aan de slag

1

Breek de eieren boven een kom en klop los met het water. Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het ei toe en roer rustig tot het ei begint te stollen. Voeg de zalmblokjes toe en roer tot het ei bijna gestold is. Zet het vuur uit.

2

Verdeel het roerei over de sneetjes brood. Snijd of knip de bieslook fijn en strooi over het roerei. Bestrooi met peper.