bewaar
Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
bewaar

Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

30 min. bereiden
750waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verspakket zoete-aardappelsoep

1 el

vadouvan kruidenmix

200 ml

kokosmelk

750 ml

water

4

mininaans knoflook/koriander

4 el

mangochutney

150 g

yoghurt Griekse stijl 0% vet

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

Aan de slag

1

Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.

2

Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.

variatietipJe kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.