bewaar
Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
bewaar

Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

30 min. bereiden
748waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verspakket zoete-aardappelsoep

1 el

vadouvan kruidenmix

200 ml

kokosmelk

750 ml

water

4

mininaans knoflook/koriander

4 el

mangochutney

150 g

yoghurt Griekse stijl 0% vet

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

Aan de slag

1

Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.

2

Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.

tip

variatietipJe kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.