bewaar
Avocadopannenkoekjes
Avocadopannenkoekjes
bewaar

Avocadopannenkoekjes

Door avocado toe te voegen aan het beslag worden de pannenkoeken extra romig.

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

1

citroen

250 g

diepvries zachte avocadostukjes

1 tl

gemberpoeder

¼ tl

zout

4

middelgrote eieren

2 el

kokosolie

25 g

ongebrande hazelnoten

2 el

ahornsiroop

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Door avocado toe te voegen aan het beslag worden de pannenkoeken extra romig.

Aan de slag

1

Rasp de gele schil van de citroen. Doe de avocadostukjes, 1 tl citroenrasp, het gemberpoeder, zout en de eieren in een hoge kom. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel.

2

Verhit de helft van de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak 4 pannenkoekjes van ca. 8 cm doorsnee. Leg op een bord en dek af met aluminiumfolie. Herhaal met de rest van de olie en de rest van het beslag. Hak de noten grof. Bestrooi de pannenkoekjes met de noten en besprenkel met de ahornsiroop.

tip

Avo­ca­do­pan­nen­koek­jes

Instructievideo - 00:26 min.