bewaar
Quinoa-bulgertabouleh
Quinoa-bulgertabouleh
bewaar

Quinoa-bulgertabouleh

Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.

5 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

20 g

selderij

10 g

verse bieslook

10 g

verse peterselie

4

snoeppaprika's

4

snoepkomkommers

250 g

koelverse gekookte quinoa-bulgurmix

3 el

rodewijnazijnvinaigrette

Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.

Aan de slag

Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker bij kiprollade met cranberry (AH FeestFavoriet).