Quinoa-bul­ger­ta­bou­leh

Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.

(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden. 4 personen
0

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietip:

Lekker bij kiprollade met cranberry (AH FeestFavoriet).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Quinoa-bulgertabouleh

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Quinoa-bul­ger­ta­bou­leh

1
1
  • 20 g selderij
  • 10 g bieslook
  • 10 g peterselie
  • 4 snoeppaprika's
  • 4 snoepkomkommers

Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes.

2
2
  • 250 g gekookte quinoa-bulgur
  • 3 el rodewijnazijnvinaigrette

Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietip:

Lekker bij kiprollade met cranberry (AH FeestFavoriet).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.