Quinoa-bulgertabouleh
Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.
Ingrediënten
4 personen
20 g
selderij
10 g
verse bieslook
10 g
verse peterselie
4
snoeppaprika's
4
snoepkomkommers
250 g
koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
3 el
rodewijnazijnvinaigrette
Aan de slag
Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Quinoa-bulgertabouleh
Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.

hoofdgerecht
null personen
125 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker bij kiprollade met cranberry (AH FeestFavoriet).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)20 g selderij
10 g verse bieslook
10 g verse peterselie
4 snoeppaprika's
4 snoepkomkommers
250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
3 el rodewijnazijnvinaigrette