bewaar
Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus
Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus
bewaar

Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus

Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.

10 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

limoen

1 el

milde olijfolie

250 g

koelverse gekookte quinoa-bulgurmix

1

eetrijpe avocado

200 g

Chioggia-bietjes

200 g

koelverse sojabonen

100 g

hummus rode biet

50 g

ongebrande pecannoten

Dit heb je nodig

  • kommen

Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.

Aan de slag

1

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.

2

Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.

3

Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus

Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig