Een­per­soons gar­na­len­cock­tail

Feestmaal voor 1? Helemaal geen probleem! We beginnen met een snel voorgerecht.

(2) waardeer
voorgerecht Feestmaal voor 1? Helemaal geen probleem! We beginnen met een snel voorgerecht. 1 personen
3 2

Advertentie

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm. Meng met de bieslook en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Pel de mandarijn en snijd in stukjes van 1 cm. Verwijder de staartjes van de garnalen. Snijd de peterselie fijn.
  2. Schep achtereenvolgens de mandarijn, komkommer, garnalen en een lepeltje van de cocktailsaus in het glas (de rest van de saus wordt niet gebruikt). Garneer met de peterselie.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 320 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
december 2018

Eenpersoons garnalencocktail

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Een­per­soons gar­na­len­cock­tail

1
1
  • 1 snoepkomkommer
  • ½ tl gedroogde bieslook
  • 1 tl azijn
  • ½ mandarijn

Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm. Meng met de bieslook en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Pel de mandarijn en snijd in stukjes van 1 cm.

2
2
  • 60 g koelverse tapas garnalen cocktail
  • 1 takje verse platte peterselie

Verwijder de staartjes van de garnalen. Snijd de peterselie fijn.

3
3

Schep achtereenvolgens de mandarijn, komkommer, garnalen en een lepeltje van de cocktailsaus in het glas (de rest van de saus wordt niet gebruikt).

4
4

Garneer met de peterselie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.