bewaar
Sintstaf-soepstengels met kaas
Sintstaf-soepstengels met kaas
bewaar

Sintstaf-soepstengels met kaas

Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

10 porties

135 g

rollen vers bladerdeeg

1

middelgroot ei

50 g

geraspte belegen kaas

1 el

blank sesamzaad

Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol ondertussen het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed. Leg steeds 2 stroken op elkaar. Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid. Klop het ei los met wat peper en bestrijk er de stafjes mee. Bestrooi met de kaas en het sesamzaad. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.

serveertipLekker met de tomatensoep met crème fraîche-mijter.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sintstaf-soepstengels met kaas

Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig