
Japanse roerbak met noedels en pittige kip
Zet snel een heerlijke noedelroerbak vol verse groente op tafel.
585 kcal (voedingswaarden)
20 min. bereiden
redelijk pittig
Ingrediënten
2 personen
125 g
Long Life Brand egg noodles
180 g
kipdijfilet
1 el
arachideolie
1½ tl
Euroma chili melange
400 g
Japanse wokgroente
125 g
koelverse zeewiersalade
1 el
sesamolie
1 el
sojasaus
1 el
sushiazijn
Zet snel een heerlijke noedelroerbak vol verse groente op tafel.
Aan de slag
1
Kook de noedels in 5 min. beetgaar.
2
Snijd ondertussen de kipdijfilet in dunne reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip en chili melange 5 min. op hoog vuur. Voeg de Japanse wokgroente toe en bak 4 min. mee. Schep af en toe om.
3
Maak een dressing van de sesamolie, sojasaus en sushiazijn. Giet de noedels af en schep om met de dressing. Verdeel over diepe borden, schep de kip met groente en de zeewiersalade ernaast en serveer.
algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.