IJs­sand­wich met choc-chipcookies

Zoet met een sprankeltje zout: dit toptoetje maak je in vijf minuten.

(1) waardeer
nagerecht Zoet met een sprankeltje zout: dit toptoetje maak je in vijf minuten. 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg steeds een choc-chipcookie met de bovenkant naar beneden. Schep 1 bol ijs op het koekje. Dek af met nog een choc-chipcookie. Verdeel de hagelslag over een bord. Rol de ijssandwiches door de hagelslag. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 280 mg
  • vezels 2 g
Ook te zien in
Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM , Receptkaart 2017 week 45-46

IJssandwich met choc-chipcookies

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

IJs­sand­wich met choc-chipcookies

1
1
  • 8 choc-chipcookies wit-melk-puur
  • 220 ml vanille-ijs met witte chocolade

Leg steeds een choc-chipcookie met de bovenkant naar beneden. Schep 1 bol ijs op het koekje. Dek af met nog een choc-chipcookie.

2
2
  • 4 el pure hageltwist met zeezout

Verdeel de hagelslag over een bord. Rol de ijssandwiches door de hagelslag. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.