Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel
Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel
bewaar
bewaar

Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel

Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

10 min. bereiden
8waarderingen

Aan de slag

1

Smelt de chocolade au-bain marie. Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de glazen. Verdeel de grote bollen ijs erover.

2

Maak de espresso en verdeel de hete espresso over de bollen ijs. Verkruimel de stroopwafels over de glazen.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel

Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig