Wit­te-cho­co­lad­e­ijs met es­pres­so, cho­co­la­de en stroop­wa­fel

Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

(3) waardeer
nagerecht Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste? 4 personen
3 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 brede glazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Smelt de chocolade au-bain marie. Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de glazen. Verdeel de grote bollen ijs erover.
  2. Maak de espresso en verdeel de hete espresso over de bollen ijs. Verkruimel de stroopwafels over de glazen.
video

Au bain-ma­rie smel­ten

instructievideo - 00:34 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
Doe Maar Lekker Duurzaam 2018

Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wit­te-cho­co­lad­e­ijs met es­pres­so, cho­co­la­de en stroop­wa­fel

1
1
  • 45 g Delicata chocoladerepen melk-stroopwafel

Smelt de chocolade au-bain marie.

Au bain-marie smelten

Instructievideo

00:34 min.

2
2
  • 4 bollen Magnum pint white vanille-ijs met witte chocolade

Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de de glazen. Verdeel de grote bollen ijs erover.

3
3
  • 150 ml Perla espressokoffie
  • 2 AH Biologisch stroopwafels honing

Maak de espresso en verdeel de hete espresso over de bollen ijs. Verkruimel de stroopwafels over de glazen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.