bewaar
Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel
Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel
bewaar

Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel

Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

10 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

45 g

Delicata chocoladereep melk-stroopwafel

4 bollen

Magnum pint white vanille-ijs met witte chocolade

150 ml

Perla espressokoffie

2

AH Biologisch stroopwafels honing

Dit heb je nodig

  • brede glazen

Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

Aan de slag

1

Smelt de chocolade au-bain marie. Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de glazen. Verdeel de grote bollen ijs erover.

2

Maak de espresso en verdeel de hete espresso over de bollen ijs. Verkruimel de stroopwafels over de glazen.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.