bewaar
Kipwraps met honingmosterdsaus
Kipwraps met honingmosterdsaus
bewaar

Kipwraps met honingmosterdsaus

Lekker lunchen met een wrap, gevuld met krokant gebakken kip. Da's weer eens wat anders.

15 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

(arachide)olie

4

scharrelkip krokant schnitzels

2

trostomaten

12½ g

verse bieslook

2 el

mayonaise

2 el

honingmosterd

4

volkoren tortillawraps

100 g

fijngesneden ijsbergsla

Lekker lunchen met een wrap, gevuld met krokant gebakken kip. Da's weer eens wat anders.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.

2

Snijd ondertussen de tomaten in dunne partjes en de bieslook fijn. Meng de helft van de bieslook samen met de mayonaise en mosterd tot een saus.

3

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking Verdeel de sla, kip en tomaat over de wraps. Besprenkel met de saus en bestrooi met de rest van de bieslook. Serveer direct.