Kip­wraps met ho­ning­mos­terd­saus

Lekker lunchen met een wrap, gevuld met krokant gebakken kip. Da's weer eens wat anders.

(6) waardeer
lunch Lekker lunchen met een wrap, gevuld met krokant gebakken kip. Da's weer eens wat anders. 4 personen
5 6

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.
  2. Snijd ondertussen de tomaten in dunne partjes en de bieslook fijn. Meng de helft van de bieslook samen met de mayonaise en mosterd tot een saus.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking Verdeel de sla, kip en tomaat over de wraps. Besprenkel met de saus en bestrooi met de rest van de bieslook. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2017 week 41-42

Kipwraps met honingmosterdsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kip­wraps met ho­ning­mos­terd­saus

1
1
  • 2 el (arachide)olie
  • 4 scharrelkip krokant schnitzels

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.

2
2
  • 2 trostomaten
  • 12½ g verse bieslook

Snijd ondertussen de tomaten in dunne partjes en de bieslook fijn.

3
3
  • 2 el mayonaise
  • 2 el honingmosterd

Meng de helft van de bieslook samen met de mayonaise en mosterd tot een saus.

4
4
  • 4 volkoren tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking

5
5
  • 100 g fijngesneden ijsbergsla

Verdeel de sla, kip en tomaat over de wraps. Besprenkel met de saus en bestrooi met de rest van de bieslook. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.