bewaar
Frisse pastasalade met makreel
Frisse pastasalade met makreel
bewaar

Frisse pastasalade met makreel

Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.

15 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

400 g

verse gesneden snijbonen

50 g

ongezouten pecannoten

1

citroen

1 el

milde yoghurt

3 el

mayonaise

400 g

broccolirijst

75 g

veldsla

250 g

Princes makreelfilet in zonnebloemolie in blik

Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe.

2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min. Pers de citroen uit. Meng de yoghurt met de mayonaise en 1 el citroensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe de broccolirijst in een zeef en giet de pasta en snijbonen erboven af. Laat uitlekken.

3

Schep de pasta, snijbonen en broccolirijst om met de dressing en veldsla. Verdeel over een schaal. Laat de makreelfilets uitlekken en verdeel samen met de pecannoten over de pastasalade.

tip

combinatietipLekker met sriracha (hot chilisaus).