Pas­ta pes­to met to­nijn en ge­roos­ter­de aman­de­len

Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken.

(11) waardeer
hoofdgerecht Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken. 4 personen
4 11

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik. Kook de snijbonen 4 min. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en hak de amandelen grof. Giet de pasta af en meng met de pesto en groente. Verdeel de tonijn erover en garneer met de amandelen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 480 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta pes­to met to­nijn en ge­roos­ter­de aman­de­len

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 400 g ongesneden snijbonen

Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik.

3
3
  • 400 g bloemkoolrijst

Kook de snijbonen 4 min. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af.

4
4
  • 2 blikken Princes tonijnstukken in zonnebloemolie
  • 75 g geroosterde amandelen
  • 135 g pesto limone

Laat ondertussen de tonijn uitlekken en hak de amandelen grof. Giet de pasta af en meng met de pesto en groente.

5
5

Verdeel de tonijn erover en garneer met de amandelen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.