bewaar
Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen
Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen
bewaar

Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen

Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken.

15 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

400 g

ongesneden snijbonen

400 g

bloemkoolrijst

2 blikken

Princes tonijnstukken in zonnebloemolie

75 g

geroosterde amandelen

135 g

pesto limone

Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken.

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik. Kook de snijbonen 4 min. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en hak de amandelen grof. Giet de pasta af en meng met de pesto en groente. Verdeel de tonijn erover en garneer met de amandelen.