bewaar
Pasta pesto met snijbonen en broccoli
Pasta pesto met snijbonen en broccoli
bewaar

Pasta pesto met snijbonen en broccoli

Met maar zes ingrediënten zet je iets heerlijks op tafel.

20 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

Mezzi Rigatoni nr. 26 pasta

120 g

ontbijtspek

400 g

ongesneden snijbonen

500 g

broccoli

50 g

ongebrande amandelen

125 g

verse groene pesto

Met maar zes ingrediënten zet je iets heerlijks op tafel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

3

Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en snijd de bonen in schuine stukken van 2 cm. Kook de snijbonen in een pan met ruim water in 6 min. beetgaar. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli de laatste 3 min. met de snijbonen mee.

4

Hak de amandelen grof. Giet de pasta en groenten af. Meng de pasta met de groenten en pesto en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden. Verkruimel het ontbijtspek erboven en bestrooi met de amandelen.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.