Frisse salade met makreel

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g mais in blik
- 375 g makreelfilets in blik
- 100 ml mayonaise
- 1 el Franse mosterd
- 1 rode paprika
- 1 komkommer
- 3 bosuien
- 75 g veldsla
Advertentie
Bereiden
- Laat de mais uitlekken. Giet de makreelfilets af, vang het vocht op, en verdeel de vis in stukjes. Roer een dressing van de mayonaise, mosterd en het makreelvocht en breng op smaak met peper en zout.
- Maak de paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Snijd de komkommer in reepjes en de bosui in ringetjes. Meng de paprika, komkommer, bosui en veldsla met de mais en de dressing en schep voorzichtig de makreel erdoor. Serveer de salade.
combinatietip:
Stevige trek? Geef er (mais)pistoletjes bij.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 480 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 14 g
-
vet 37 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Frisse salade met makreel
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Frisse salade met makreel
- 300 g mais in blik
- 375 g makreelfilets in blik
Laat de mais uitlekken. Giet de makreelfilets af, vang het vocht op, en verdeel de vis in stukjes.
- 100 ml mayonaise
- 1 el Franse mosterd
Roer een dressing van de mayonaise, mosterd en het makreelvocht en breng op smaak met peper en zout.
- 1 rode paprika
- 1 komkommer
- 3 bosuien
Maak de paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Snijd de komkommer in reepjes en de bosui in ringetjes.
- 75 g veldsla
Meng de paprika, komkommer, bosui en veldsla met de mais en de dressing en schep voorzichtig de makreel erdoor. Serveer de salade.
combinatietip:
Stevige trek? Geef er (mais)pistoletjes bij.