Broodje kipburger met cheddar & tzatziki

Vanavond 'doen' we een broodje burger, met heerlijk smeltende kaas en een fris knoflooksausje.

600 kcal

15 min. bereiden

4.2/5

(73)

Ingrediënten

Aantal personen

2017 week 35-36 - 2017 week 35-36

Allerhande Box Week 32 2018 - Allerhande Box Week 32 2018

Aan de slag

  1. Meng de mosterd, peper en eventueel zout door het kipgehakt en draai er met vochtige handen zoveel burgers van als je nodig hebt. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de kipburgers 12 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege en leg de laatste 3 min. op elke burger een plakje cheddar.

  2. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en gril de snijkanten om en om in 1 min. goudbruin.

  3. Snijd de tomaten in plakjes. Beleg de broodjes elk met wat sla, 1 el tzatziki, een burger, wat plakjes tomaat en een beetje rauwkost.

  4. Meng de rest van de rauwkost, tomaten en sla met de olie. Serveer de salade met de hamburger en de rest van de tzatziki apart erbij.

Wat vond je van dit recept?

Broodje kipburger met cheddar & tzatziki

Vanavond 'doen' we een broodje burger, met heerlijk smeltende kaas en een fris knoflooksausje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig