bewaar
Groentepizza met parrano snippers
Groentepizza met parrano snippers
bewaar

Groentepizza met parrano snippers

Zonder vlees of vis, maar wel met lekker veel groente en (geiten)kaas!

5 min. bereiden
15 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

pizzabodems houtoven naturel

125 g

crème fraîche light

380 g

Italiaanse roerbakgroente venkel-asperge

75 g

zachte geitenkaas

1

citroen

40 g

parrano snippers

Zonder vlees of vis, maar wel met lekker veel groente en (geiten)kaas!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Besmeer de pizzabodems met de crème fraîche. Verdeel de groente over de pizza’s en verkruimel de geitenkaas erover. Bak de pizza’s ca. 15 min. in het midden van de oven.

2

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Neem de pizza’s uit de oven. Breng royaal op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verdeel de Parrano snippers erover (of naar smaak eventueel meer). Besprenkel met 1 el citroensap en 1 tl -rasp.

variatietipLiever geen vega? Deze pizza is ook erg lekker met paraham, verdeel deze in roosjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentepizza met parrano snippers

Zonder vlees of vis, maar wel met lekker veel groente en (geiten)kaas!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig