bewaar
Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers
Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers
bewaar

Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers

Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in een kwartier in elkaar.

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

270 g

Catalaanse braadworst

2 el

traditionele olijfolie

½ el

gedroogde tijm

800 g

champignonroerbakmix

300 g

tagliatelle

80 g

parrano snippers

Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in een kwartier in elkaar.

Aan de slag

1

Verwijder het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur. Druk het vlees met een houten pollepel in stukjes.

2

Voeg de roerbakmix toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.

4

Meng de pasta door het groente-vleesmengsel en voeg het kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parrano kaassnippers.