Ver­se ta­gli­a­tel­le met Spaans ge­kruid vlees en groen­ten

Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in twintig minuten in elkaar.

(6) waardeer
italiaans hoofdgerecht Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in twintig minuten in elkaar. 2 personen
2 6

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng voor de pasta een ruime pan water aan de kook en voeg eventueel zout toe. Verwijder ondertussen het vel van de worst. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur mee. Druk het vlees met een houten lepel in stukjes.
  2. Voeg de roerbakgroente toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Voeg ondertussen de pasta toe aan het kokende water en kook in 4 min. beetgaar. Giet af en vang 150 ml kookvocht op.
  4. Meng de pasta samen met het kookvocht door het groente-worstmengsel. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaassnippers.

Tip:

Dit is een Allerhande Box gerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 11  g
  • natrium 480 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box week 11 2017

Verse tagliatelle met Spaans gekruid vlees en groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ver­se ta­gli­a­tel­le met Spaans ge­kruid vlees en groen­ten

1
1
  • 135 g Catalaanse braadworsten

Breng voor de pasta een ruime pan water aan de kook en voeg eventueel zout toe. Verwijder ondertussen het vel van de worst.

2
2
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 1 tl gedroogde tijm

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur mee. Druk het vlees met een houten lepel in stukjes.

3
3
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons

Voeg de roerbakgroente toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

4
4
  • 250 g verse tagliatelle

Voeg ondertussen de pasta toe aan het kokende water en kook in 4 min. beetgaar. Giet af en vang 150 ml kookvocht op.

5
5
  • 40 g parrano snippers

Meng de pasta samen met het kookvocht door het groente-worstmengsel. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaassnippers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.